Over ons 

 

Wie zijn wij en wat doen wij allemaal.

 

 

Over Shoot-it 

Bij Shoot-it staat plezier met de camera voorop. Onze club is er op gericht om elkaar te helpen bij het maken van nog mooiere foto’s en gaan we er gezellig samen op uit. We hebben respect voor elkaar en voor elkaars werk en foto’s. Onze club is bestemd voor iedereen: jong en oud.

 

Reglement

Bij Shoot-it hebben we maar twee regels:

1-Plezier in fotograferen en gezellig met elkaar

2-Respect voor elkaar en elkaars werk

 

Lid worden?

Wil je ook lid worden van Shoot-it? Neem dan contact met ons op: Klik hier

 

Wat we doen

Elke vier weken, zie de agenda,  bespreken met elkaar 2 foto’s passend in een van tevoren bepaald thema. Door er met elkaar over te praten en discussiëren leren we van elkaar om zodoende nog betere foto’s te maken.

Daarnaast trekken we regelmatig met elkaar erop uit om op diverse locaties foto’s te maken. Last but not least exposeren we ons werk ook regelmatig.

 

Contributie

De contributie voor het jaar 2024 is vastgesteld op 50 euro.

 

Foto(‘s) gebruiken?

Wil je één van de foto’s gebruiken die je hier op de website aantreft? We maken u graag attent op het feit dat dit zonder voorafgaande toestemming niet is toegestaan. Mocht u toch één van onze foto’s willen gebruiken dan kunt u daarvoor een verzoek indienen door een mailtje te sturen aan fotoclubshootit@gmail.com. Vermeld daarbij om welke foto het gaat (of nog makkelijker: voeg de bewuste foto even bij). Wij zorgen er dan voor dat u in contact wordt gebracht met de maker van de foto. Tegen het misbruik zal aangifte worden gedaan of zal een factuur worden verstuurd met de kosten voor het gebruik van de foto vermeerderd met administratiekosten.